Articol publicat în data de: Dum, 31 Iul 2016Nu au luat examenul de registrator la Spital

 

Spitalul Roman - centrul de primire urgente - intrare CPUA fost concurență mare pentru un post de registrator la Spitalul Municipal de Urgență Roman, dar candidații nu au reușit să ia minim nota 7 la proba scrisă. Unii au făcut și contestații, dar rezultatul nu s-a schimbat.

La finele săptămânii, la Spitalul Municipal de Urgență Roman s-a organizat concurs pentru ocuparea funcției de registrator medical, cu jumătate de normă pentru o perioadă nedeterminată, la secția de Chirurgie Infantilă. Nouă persoane au îndeplinit condițiile cerute de lege, dar niciuna nu a obținut peste 7 la proba scrisă. Mai mult, cea mai mică notă a fost 3,20. Trei dintre candidați au depus contestații, însă notele nu s-au modificat. Unul dintre participanți a avut nota 6.90, dar după contestație tot nu a primit diferența necesară pentru a trece la următoarea etapă a examinării.

Postul va fi scos din nou la concurs.

 

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>