Noul viceprimar al Romanului a intrat în „cîmpul muncii”

Dimensiune text

Lucian Micu (foto), candidat la alegerile locale pe lista APEL, este noul viceprimar al municipiului Roman. Acesta a renunțat la funcția de conducere a societății Acvaserv și și-a ocupat biroul de viceprimar începînd de luni, 9 iulie.

 

După primele zile de muncă și de adaptare la cerințele noii funcții, Lucian Micu a decis să ia măsuri pentru eficientizarea activității a trei direcții din cadrul Primăriei.

După prima ședință operativă, în cadrul căreia au fost stabilite prioritățile pentru această săptămînă, mi-au fost prezentați colegii alături de care îmi voi desfășura activitatea, urmînd să evidențiem problemele existente și să trecem la rezolvarea acestora. Deocamdată, a fost o perioadă de acomodare pentru mine, după care voi intra în «miezul» problemelor. Mă voi ocupa în principal de activitatea Direcției de Urbanism, a Direcției de Taxe și Impozite Locale și a Direcției de Asistență Socială. După ce mă voi familiariza cu amănuntele privind problemele și atribuțiile acestor direcții, îmi propun ca, alături de colegi, să contribui la eficientizarea funcționării acestora„, a precizat viceprimarul Lucian Micu.

Reamintim faptul că, în urmă cu doi ani, Lucian Micu a fost exclus din PSD cu 37 de voturi din 38 posibile, apoi – nemaiavînd sprijin politic – acesta și-a dat demisia din Consiliul Local Roman. Mutat în „barca” UNPR și apoi în echipa APEL, Lucian Micu a devenit viceprimar, la finalul lunii iunie, la propunerea consilierului local Mihaela Tanovici, după ce 15 din cei 18 consilieri locali prezenți la ședința de constituire a noului consiliu i-au oferit acestuia votul de încredere.COMENTARII

WORDPRESS: 0