Prima paginăActualitate

Noul mers al trenurilor încurcă vânzarea anticipată a biletelor

Dimensiune text

Serviciul de rezervare online și serviciul de vânzare anticipată a biletelor de tren nu vor funcționa pe data de 8 decembrie, ca urmare a modificării mersului trenurilor de călători.

 

 

Așadar, CFR Călători  informează că în sistemul național de rezervare și vânzare online a biletelor de tren se vor face actualizări ale datelor, întrucât de la data de 9 decembrie va intra în vigoare noul mers al trenurilor. În consecință, la trenurile cu destinații internaționale din noul mers al trenurilor emiterea biletelor se va face începând cu data de 20 noiembrie 2012, iar pentru trenurile cu regim de rezervare a locurilor (inclusiv trenurile InterRegio) care circulă între 7 și 15 decembrie, perioada de vânzare cu anticipație în trafic intern va fi redusă de la 30 la 22 de zile.

O altă modificare se referă la trenurile Regio sau trenuri Regio care circulă combinat cu trenuri InterRegio între 7 și 31 decembrie, pentru care cumpărarea biletelor se va realiza numai în ziua plecării trenului, reducerile de anticipație anulându-se. Cumpărarea biletelor la toate trenurile cu plecare în data de 8 decembrie se va putea face numai de la casele de bilete ale stațiilor sau agențiilor de voiaj CFR, sistemul de vânzare online neeliberând bilete pentru această zi. Pasagerii sunt rugați ca, înainte de efectuarea călătoriei, să solicite informații despre circulația trenurilor în stațiile și agențiile de voiaj CFR, la telefon 0731.990.765.

COMENTARII

WORDPRESS: 0