Noi servicii în specialitățile Gastroenterologie, Pneumologie și Recuperare medicală, la Centrul Medical Barticești

Noi servicii în specialitățile Gastroenterologie, Pneumologie și Recuperare medicală, la Centrul Medical Barticești

 

 

Centrul Medical Barticești, din comuna Botești, care funcționează sub egida Fundației Medicale „Speranța Bolnavilor”, vine în întâmpinarea pacienților săi cu noi activități, introduse de curând în oferta de servicii a centrului, pentru mai multe specialități.

În specialitatea Gastroenterologie, acum se se pot face investigațiile colonoscopie și endoscopie, ca urmare a achiziției de aparatura nouă.

În specialitatea Pneumologie, pe lângă investigațiile specifice (spirometrie, radiologie etc), de curând a fost achiziționat și un poligraf pentru depistarea apneei în somn. Conform reprezentanților Centrului, aceasta investigație, urmată de măsurile recomandate de către medic, duce la îmbunătățirea calității somnului și la evitarea infarctului sau accidentelor cerebrale.

În specialitatea Recuperare medicală, pe lângă aparatura medicală specială pentru electroterapie, se pot face și elongații de coloană. De asemenea, în curând, pe lângă aparatele deja existente, se va achiziționa și un aparat special pentru terapia durerii. Toată această terapie, combinată cu piscina cu apă sărată, aduce reale beneficii pentru o recuperare rapidă. În ultimul timp, a fost mărit și numărul medicilor de Recuperare medicală, pentru a putea face fața cerințelor pacienților Centrului.

La Centrul Medical Barticești se pot face internări în regim de internări de zi, în specialitățile: Medicină internă, Pneumologie și Pediatrie. Aici se pot face și consultații în contract cu CAS Neamț, în specialitățile: Medicină internă, Pneumologie, Gastroenterologie, Endocrinologie, Ginecologie, Neurologie, Recuperare Medicală, Pediatrie, precum și analize medicale, în limita fondurilor disponibile. Medicii specialiști care lucrează la Centrul Medical Barticești au o experiență deosebită și în spitalele din Iași, Roman sau Piatra Neamț.

„Pentru anul viitor, ne dorim ca pe partea de internări de zi să mărim numărul de specialități, apoi să aducem mai  mulți medici la Centrul Medical Barticești, iar în ceea ce privește Recuperarea medicală suntem în discuții pentru a aduce aici unul dintre cele mai performante aparate pentru terapia durerii, un aparat foarte eficient, care din câte știu se mai găsește doar în două centre în zona Moldovei”, a afirmat preotul Mihai Budău, directorul Centrului Medical Barticești.

Pentru a se programa la una din specialitățile prezentate mai sus sau pentru a solicita mai multe informații, cei interesați pot suna la numerele de telefon: 0233.781.441, 0731.349.291 sau 0730.526.450 (pentru Recuperare Medicală). De asemenea, puteți să solicitați informații sau programare la adresa de e-mail: fdsperanta@gmail.com.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0