Noi medici la Spitalul Roman, la secțiile Cardiologie și Obstetrică-ginecologie

Noi medici la Spitalul Roman, la secțiile Cardiologie și Obstetrică-ginecologie

Angioplastii cu 15% reducere, la Arcadia
Endocrinele şi Cardiologia lucrează împreună
Secţia de Cardiologie este luată cu asalt în urma caniculei

 

 

În această săptămână, la Spitalul Municipal de Urgență Roman au fost afișate rezultatele pentru concursurile organizate pentru ocuparea a două posturi de medici în cadrul unității sanitare, pentru secțiile Cardiologie și Obstetrică-ginecologie.

Astfel, în urma promovării concursurilor, în cadrul secției Cardiologie va profesa medicul Alina Elena Țubucanu, care se va alătura medicilor Victor Firăstrău și Ramona Ciocan, iar în cadrul secției Obstetrică-ginecologie va profesa medicul Mădălina Andriescu, care se va alătura medicilor Laura Arvătescu, Mariana Farcaș, Elena Hanganu, Lenuța Trică și Irina Mihaela Iftime.

În luna octombrie a anului trecut, Spitalul Municipal de Urgență Roman a scos la concurs 11 posturi de medici: medici specialiști pentru Secția Neurologie și Cabinetul de Oncologie Medicală și medici – rezidenți, specialiști sau medici primari – pentru Secția Cardiologie (două posturi), Secția Medicină Internă (două posturi), Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Secția Obstetrică-ginecologie, Compartimentul Endocrinologie, Compartimentul Diabet, nutriție și boli metabolice și Secția Neurologie.

Conform bilanțului prezentat de conducerea spitalului în luna februarie a anului trecut, la finalul anului 2016 în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman erau 871 de salariați, din care: medici – 96 (81 plus 15 rezidenți), alt personal cu studii superioare – 13, asistenți medicali – 411, personal îngrijiri – 242, personal TESA – 40, muncitori plus personal de pază – 69. Proporția medicilor din totalul personalului din spital era la acea dată de 10,77%, proporția personalului medical – 87,30%, iar proporția personalului medical cu studii superioare – 15,38%.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Marean Vasilica 2 luni

    A fost corectitudine ca la examenul de gestionar cand a intrat cel care se lauda in oras ca intra fiind finul doamnei directoare Chirila?????Maxima corectitudine……..!!!

  • error: Content is protected !!