Noi magazine Profi, în Roman și Gherăești

Noi magazine Profi, în Roman și Gherăești

Dimensiune text

 

 

Compania Profi a deschis joi, 15 martie, un nou magazin în municipiul Roman, cel de-al treilea magazin Profi din municipiul nostru, după supermarketul din zona bulevardul Roman Mușat – strada Oituz și magazinul Profi City din zona străzilor C.A. Rosetti – Smirodava, deschis în luna septembrie a anului trecut, au anunțat reprezentanții companiei pe site-ul propriu și pe pagina de socializare.

Noul magazin Profi din Roman face parte din categoria Profi City – magazine urbane în format mic -, fiind amplasat pe bulevardul Roman Mușat, la nr. 45, în zona „Doi măgari”. Conform datelor afișate pe site-ul companiei, suprafața clădirii magazinului este de 477,03 metri pătrați, iar sala de vânzare este de 271 de metri pătrați. Prin comparație, magazinul din centrul orașului are o sală de vânzare de 652 metri pătrați. Nou magazin Profi City de pe bulevardul Roman Mușat este deschis de luni până sâmbătă între orele 7 – 22, iar duminica între 8 și 22.

 

Pe lângă noul magazin din Roman, Profi intenționează să mai deschidă un magazin în această perioadă, în centrul localității Gherăești. Magazinul din Gherăești este acum în amenajare și va fi deschis, cel mai probabil, la începutul lunii aprilie.

În județul Neamț, Profi mai are magazine în Piatra Neamț (două, din categoria supermarket), Bicaz (supermarket), Tămășeni (din categoria Profi Loco), Bălțătești (Loco) și Brusturi (Loco). Profi Rom Food avea, la finalul anului 2017, un număr de 695 de magazine, în 379 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, fiind, conform reprezentanților companiei, rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Conform datelor de pe site-ul companiei, „din decembrie 2016 rețeaua este deținută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat Profi de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro. Mid Europa are o experiență deosebită în domeniile healthcare și retail, deținând printre altele reputatele centre medicale Regina Maria din România și, până în aprilie, lanțul de supermarketuri Zabka, cu peste 2.600 de magazine, în Polonia. Pe timpul cât a deținut-o, această rețea a crescut într-un ritm de peste 500 de magazine pe an”.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0