Noi cursuri de formare profesională organizate de ALOFM Roman

Noi cursuri de formare profesională organizate de ALOFM Roman

Dimensiune text

 

În ultima perioadă, la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Roman au fost finalizate mai multe cursuri de formare profesională, adresate persoanelor din zonă. Dintre cele 169 de persoane înscrise la aceste cursuri, 162 de persoane au absolvit, iar 44 au fost deja angajate.

La Roman s-au desfășurat: un curs de confecționer – asamblor de articole textile, cu 18 persoane înscrise, dintre care 16 au absolvit și zece au fost deja angajate, un curs de inspector resurse umane, cu 28 de persoane înscrise, care au absolvit, și șapte persoane angajate până în prezent, un curs de comunicare în limba engleză, cu 25 de persoane înscrise, care au absolvit, și cinci persoane angajate până acum, un curs de lucrători în structuri pentru construcții, cu 25 de persoane înscrise, care au absolvit, și cinci persoane angajate până în prezent, un curs de agent de securitate, cu 28 de persoane înscrise, 26 de absolvenți și opt persoane angajate, un curs de lucrători în comerț, cu 21 de persoane înscrise, 19 care au absolvit și o persoană angajată, precum și un curs de contabil, cu 24 de persoane înscrise, dintre care 23 au absolvit și opt au fost deja angajate.

„În momentul de față facem înscrieri pentru trei cursuri: unul de comunicare în limba engleză, unul pentru operatori introducere-validare date și unul de frizer. De asemenea, sperăm ca, luna următoare, să mai deschidem câteva cursuri, este în pregătire un curs de contabil, precum și cursuri în domeniul agricol, pentru persoanele din mediul rural”, a afirmat a afirmat Daniel Chirilă, director executiv al AJOFM Neamț.

Pentru persoanele aflate în evidența AJOFM Neamț, aceste cursuri sunt gratuite și se asigură decontarea transportului de la domiciliu la locul de desfășurare a programului de formare profesională. Date suplimentare pot fi obţinute de la sediul ALOFM Roman, de pe strada Olteniei, telefon 0233.743848.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0