Prima paginăActualitate

Noi camere de supraveghere stradală se vor amplasa în oraș

Noi camere de supraveghere stradală se vor amplasa în oraș

Dimensiune text

 

 

Administrația locală intenționează să facă un studiu asupra zonelor cu risc infracțional crescut din oraș, pentru extinderea rețelei actuale de supraveghere video din oraș. Una dintre zonele vizate este chiar Biblioteca Municipală, acolo unde, seara, grupuri de tineri pătrund în curtea instituției și fac mizerie și gălăgie.

„Am dat în lucru conducerii Poliției Locale Roman realizarea unei analize cu privire la zonele cu risc infracțional crescut. Vrem ca în acest an să mai montăm câteva camere de luat vederi în zonele cu probleme. În același timp, iau în calcul montarea de camere de luat vederi în Cimitirul Eternitatea”, a declarat Lucian Micu, primarul Romanului.

Edilul a declarat că nu urmărește instalarea camerelor de supraveghere în strada Fabricii sau în strada Nouă, ci în zone unde s-a ajuns la concluzia că se petrec infracțiuni. Sistemul de supraveghere al municipiului numără în prezent peste 50 de camere de supraveghere, unele fiind mobile și cu posibilitatea furnizării de imagini clare pe timp de noapte.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0