Noi angajări la Poliția Neamț, pentru posturi de ofițeri și agenți de poliție

Noi angajări la Poliția Neamț, pentru posturi de ofițeri și agenți de poliție

 

ipj_neamtÎn conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002, privind statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinului MAI nr.140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale MAI, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea a șase posturi vacante de agenți de poliție, existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

De asemenea, IPJ Neamț organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante de ofițeri de poliție, existente în statele de organizare ale Inspectoratului, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Din totalul celor nouă posturi scoase la concurs pentru  încadrarea directă din sursă externă, trei sunt prevăzute pentru ofițeri de poliție în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, două pentru agenți de poliție în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, două pentru agenți de poliție în cadrul Serviciul Cazier Statistică și Evidență Operativă și câte un post de agent la Serviciul Logistic și Serviciul Financiar.

Recrutările de personal din sursă externă vor fi efectuate de cadrele IPJ Neamț, iar candidații se pot înscrie în fiecare zi până pe data de 23 octombrie 2016, în intervalul orar 9.00 – 16.00, cu excepție zilei de duminică, când programul este de la ora 09.00 la 12.00.

Condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0