Prima paginăPolitica

Nicușor Dan revine la Roman să lanseze candidatul USR la Primăria Municipiului Roman

Nicușor Dan revine la Roman să lanseze candidatul USR la Primăria Municipiului Roman

Dimensiune text

 

Președintele partidului Uniunea Salvați România, deputatul Nicușor Dan, va fi prezent joi, 27 aprilie, la Roman, pentru a lansa oficial candidatura vicepreședintelui USR Neamț, Radu Samson, la alegerile parțiale organizate pe 11 iunie pentru funcția de primar al municipiului.

La eveniment au acceptat invitația de a participa și parlamentari USR din zona Moldovei. „Mă bucur să aflu că Nicușor împreună cu parlamentari USR din zona Moldovei vor fi prezenți la Roman pentru a-mi oferi sprijinul. E important că oameni cu mai multă experiență politică și administrativă sunt dornici să participe la binele viitor al Romanului și sunt onorat să fiu susținut de o echipă atât de valoroasă”, a declarat Radu Samson, candidatul USR la Primăria Municipiului Roman.

Conferința de presă va fi urmată de o întâlnire informală cu membrii și simpatizații USR și de lansarea campaniei de strângere de semnături necesare depunerii candidaturii.

Nicușor Dan a fost prezent la Roman și cu ocazia alegerilor parlamentare de la finele anului trecut.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Si chiar are impresia acest individ ,debil mintal,numit Nicusor Dan sau mai bine Nicusor-Plicusor,ca romascanii ii vor vota candidatul???? Sigur va reusi ,actualul primar interimar,Lucian Micu.