Niciun candidat nu a obținut postul de purtător de cuvânt la Spitalul Roman

Niciun candidat nu a obținut postul de purtător de cuvânt la Spitalul Roman

Dimensiune text

 

A fost o concurență mare pentru postul de purtător de cuvânt pentru Spitalul Municipal de Urgență Roman, însă niciunul dintre cei șase candidați înscriși nu au reușit să obțină media minimă de 7 cerută de lege.

La concurs s-au înscris Veronica Bențea, Grigore Alexandru Bondoc, Dragoș Constantin Toma, Iulia Elena Șerban, Oana Mihaela Chiriac și Ana Maria Danci, cea mai mare notă finală – 5,8 – fiind obținută de primul candidat. Ana Maria Danci nu s-a prezentat la concurs. Rezultatele pot fi consultate accesând adresa: http://www.spitalroman.ro/informatii-utile/examene-si-concursuri/rezultatele-obtinute-la-proba-scrisa-pentru-postul-de-referent-de-specialitate-debutant-purtator-de-cuvant-compartiment-relatii-cu-publicul/view.

Până luni, 18 decembrie, la ora 15.00, se mai pot depune contestații. Dacă rezultatele vor rămâne aceleași, postul de purtător de cuvânt nu va fi ocupat de niciun candidat. Conform deciziilor Guvernului, pentru anul 2018 posturile din instituțiile publice sunt blocate, pentru a diminua cheltuielile, astfel încât, cel mai probabil, anul viitor Spitalul Municipal de Urgență Roman nu va avea un comunicator special desemnat, ci atribuțiile vor fi exercitate de persoanele din conducerea unității.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • „purtator de cuvant ” ..ca sa spuna ce? ca e mizerie in spital? ca mancarea se aduce in galeti? ca liftiera e muci toata ziua,ca spaga e obligatorie,ca bani de medicamente nu sunt,ca se aloca aceiasi bani de acu doi ani si numarul de pacienti e dublu …alti bani aruncati aiurea!!

  • @ Omida. Mucles fo !Mizerie o fi la…tine acasa! Conditiile din spitalul Roman sunt mai mult decat decente, iar cu ,,spaga” eu am dat…gres !(cel putzin cu dr. care mi-a operat sotia !) Cat priveste ,,banii”, astia tzin de … politica centrala !

  • In orice institutie de stat, este nevoie si de un purtator de cuvant.Cat despre ,,mizerie,,nu se mai poate spune ca in Spitalui Roman ,mai este mizerie,,,,la acest capitol s-a lucrat de stul de mult ca ,spitalul sa arate mult mai bine decat in anii din urma.Spaga,nu o sa dispara,nici la Roman,nici la Bucuresti,nici la Timisoara si nici la Falticeni.Pe mine ma deranjeaza ca mai sunt unii medici urgentisti,la CPU,care practic nici nu-si ridica fundul de pe scaun,ptr. a consulta pacientul,multumindu-se sa ,,consulte,,rezultatele analizelor recoltate si a radiografiei pulmonare.Asta fiind valabil doar pentru unii,pentru altii tot respectul.Consider ca ar trebui sa se dea mai multa atentie,pacientului ajuns la CPU,pentru ca nimeni nu vine acolo ,decat in cazuri extreme,de urgenta si de nevoie.

  • nea Lica probabil la tine acasa mergi prin pisat pana la wc ‘u asa ca te inteleg,restul cu nevasta..e discutabil!