Nemulțumiți de strada lor

Dimensiune text

Romaşcanii care locuiesc pe strada Nicolae Bălcescu reclamă starea deplorabilă a carosabilului şi a trotuarelor, dar şi nerealizarea lucrărilor de schimbare a reţelei de canalizare, care este veche şi nefuncţională. Starea de nemulţumire a oamenilor s-a manifestat pe Facebook. Unul dintre romaşcani a făcut şi un videoclip cu starea în care se află strada pe care locuieşte, nemulţumit de lipsa de implicare a autorităţilor, aşa cum consideră că se întâmplă în acest caz.

În replică, autorităţile susţin că situaţia se va schimba anul acesta. „Reţelele din cartierul Petru Rareş, o parte le-au preluat ApaServ, iar părţile mai lungi – normal, ApaServ trebuia să vă informeze corect -, le-am preluat noi. Deci ne-am împărţit acolo zona. Acest proiect european nu viza decât extinderi, nu înlocuiri. Acolo este o canalizare care există, deci nu era eligibilă în proiect, dar e proastă, nu funcţionează. Deci noi trebuie să găsim o soluţie şi să o rezolvăm, şi pe urmă să o asfaltăm. Putem face o prunduire acolo. Asta o putem face şi chiar o să discut imediat”, a spus primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Șeful Regionalei Est a companiei judeţene ApaSev, Cristian Buzdugan, a precizat că lucrările la reţeaua de canalizare de pe strada Nicolae Bălcescu şi de pe strada Ion Luca Caragiale se vor realiza anul acesta de către Primărie, din bugetul local.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cobe 4 ani

    Cum sa se faca daca nu ies voturi