Nemțean prins cu documente false pentru mașină, la Sculeni

Nemțean prins cu documente false pentru mașină, la Sculeni

Dimensiune text

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în cazul a doi bărbați care au prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismele pe care  le conduceau.

„La sfârșitul săptămânii trecute, s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetățeanul român Mihai A., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Neamț, care conducea un autoturism marca Audi A3, înmatriculat în România, și Dănuț C., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, care conducea un autoturism marca Renault, înmatriculat în Bulgaria. Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor care atestau efectuarea inspecției tehnice periodice, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acestea nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false. Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că nu au cunoştinţă că documentele sunt false, ori falsificate”, informează un comunicat al Poliției de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0