Prima paginăActualitate

Nemțean dintr-un grup infracțional organizat, prins la graniță

Nemțean dintr-un grup infracțional organizat, prins la graniță

Dimensiune text

 

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – Satu Mare au identificat și predat autorităților competente un bărbat din județul Neamț, condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de aderare și sprijinire a unui grup infracțional organizat.

Conform Poliției de Frontieră, marți, 4 septembrie, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară I.B., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Neamț.

„Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, în luna mai 2016, de către Tribunalul Giurgiu, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. I.B. a fost condamnat la doi ani închisoare pentru săvârșirea unor infracțiunii de aderare și sprijinire a unui grup infracțional organizat. Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0