Muniție letală, acasă la un romașcan * Acroșată în parcare

Dimensiune text

Muniție letală, acasă la un romașcan

 

Marți, în jurul orei 12.10, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț l-au depistat pe Sava I., de 54 de ani, din Roman, care deținea, ilegal, la domiciliul său, 30 de cartușe de vânătoare cu alice de calibru 16 milimetri, de diferite mărci, precum și 100 de cartușe cu glonț de calibru 5,6 milimetri. Muniția letală a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și efectuare, fără drept, de operațiuni cu arme sau muniții.

 

Acroșată în parcare

 

Marți, în jurul orei 16.50, pe strada C.A. Rosetti, din municipiul Roman, în parcarea din fața unui complex comercial s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Iulian V., de 51 de ani, din Roman, se afla la volanul unui autoturism în regim de taxi, a efectuat manevra de mers înapoi, de pe strada C.A. Rosetti, în locul de staționare taxi, în parcarea amenajată, fără a se asigura corespunzător, moment în care a acroșat-o pe Maria M., de 50 de ani, din Roman, care se deplasa în calitate de pieton pe spațiul amenajat parcării taxi. Cercetările sunt continuate de Poliția municipiului Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • conducator auto 8 ani

    Pai daca era parcare amenajata, ce cauta pietonul intre masinile parcate? Din articol reiese ca pietonul nu se afla pe trotuar, ci in parcare, adica printre masinile parcate acolo. Parcarea, din cate se stie e facuta pentru masini, nu pentru pietoni. Pietonii sunt protejati de soferi daca circula pe trotuar sau pe trecerea pentru pietoni, daca insa circula pe carosabil, prin parcari sau prin alte locuri pe unde trec masinile nu au decat sa o faca pe „barba” lor.