Prima paginăSanatate

Muncitorii din străinătate, slabi de oase

Dimensiune text

Odată cu sfîrșitul verii, cei care muncesc în străinatate și care și-au petrecut concediul în țară au luat, din nou, drumul străinătății. În scurtul timp petrecut în țară, mulți dintre ei au preferat să-și rezolve problemele medicale, astfel că medicii au avut zile de foc.

 

Potrivit acestora, printre cele mai frecvente boli ale celor care muncesc în străinătate se numără afecțiunile reumatice, lombosciatica sau afecțiuni ale oaselor, dar și cele care țin de medicina internă.
În cursul lunii august, la spitalul nostru prezentările au crescut cu peste 30%. Au fost foarte mulți dintre cei care s-au întors de la muncă din străinătate special pentru a-și rezolva problemele medicale. Într-adevăr, condițiile de muncă, stresul mare, toate își pun amprenta asupra condiției fizice. Adresabilitatea a fost foarte crescută în acestă perioadă, mai ales pentru serviciile medicale de recuperare, kinetoterapie, dar și la cabinetele de Medicină Internă, Cardiologie sau Ginecologie„, a precizat părintele Mihai Budău, directorul Spitalului „Speranța bolnavilor”, din Barticești.

COMENTARII

WORDPRESS: 0