Prima paginăActualitate

Muncitor rănit după ce a căzut într-o groapă adâncă de trei metri

Muncitor rănit după ce a căzut într-o groapă adâncă de trei metri

Dimensiune text

 

Pompierii romașcani au fost solicitați să intervină joi, 10 septembrie, în jurul orei 13:25, prin apel la 112, pentru scoaterea unei persoane căzute într-un compartiment subteran al unei clădiri în construcție în municipiul Roman, la aproximativ trei metri adâncime, informează ISU Neamț. Incidentul s-a petrecut pe un șantier de la Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” din Roman, bărbatul rănit fiind unul dintre muncitori.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Roman au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerare grea. Militarii, cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenție de evacuare din mediu ostil, au scos un bărbat de aproximativ 43 de ani, conștient, cu multiple traumatisme. Victima a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț și transportată la Compartimentul de Primire Urgențe Roman”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență Roman, în urma investigațiilor de specialitate la care a fost supus bărbatul rănit au rezultat mai multe fracturi costale și la nivelul coloanei, care însă nu necesită intervenții  chirurgicale, fiind nevoie doar de imobilizare. Pacientul a rămas internat la Secția Chirurgie generală a spitalului, pentru supraveghere de specialitate.

 

Foto: ISU Neamț

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0