Mugur Cozmanciuc: „Astăzi se decide viitorul județului Neamț! Proiectul NEAMȚ 2020 trebuie început și dezvoltat!”

Mugur Cozmanciuc: „Astăzi se decide viitorul județului Neamț! Proiectul NEAMȚ 2020 trebuie început și dezvoltat!”

Dimensiune text

 

cozmanciuc5Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc transmite că astăzi, luni 4 iulie 2016, în ședința în care se va alege viitoarea conducere a Consiliului Județean se decide viitorul județului Neamț. Totodată, echipa liberală rămâne fidelă angajamentului luat în fața cetățenilor, de aceea până acum a încercat, prin toate mijloacele oferite de lege, să creeze o majoritate cu partidele de dreapta și centru dreapta pentru ca proiectul Neamț 2020 să poate fi pus în aplicare.

Președintele PNL Mugur Cozmanciuc precizează că este convins că în echipa liberală există persoane competente, integre și capabile să conducă Consiliul Județean Neamț cu responsabilitate și simț de răspundere, iar despre persoana propusă astăzi pentru a conduce Consiliul Județean se va mai auzi și pe viitor.

”Este o zi decisivă pentru viitorul județului Neamț, de aceea sper ca toate forțele politice implicate să trateze ședința de astăzi cu simț de responsabilitate și cu gândul la cetățenii care le-au acordat votul și i-au ales să le reprezinte interesele. Echipa liberală din Neamț are oameni bine pregătiți, fiecare dintre colegii mei fiind capabili să conducă Consiliul Județean, deoarece sunt persoane care își doresc ca proiectul Neamț 2020 să devină realitate, astfel încât să fie create noi locuri de muncă, să fie atrași investitori, turismul să prospere, iar cei plecați peste hotare să se întoarcă acasă. Propunerea echipei PNL pentru a fi ales președinte al Consiliului Județean va fi Florin Adrian Hopșa, un politician tânăr respectat și respectabil, echilibrat și de încredere. Am încredere că în jurul lui se va putea constitui o majoritate care să pună în practică proiectul Neamț 2020, iar el din poziția de președinte al CJ va putea dezvolta conceptul de marea familie nemțeană, din care face parte și marea familie romașcană, care înseamnă echilibru și dezvoltare unitară pentru tot județul Neamț”, a declarat președintele PNL Neamț.

Mugur Cozmanciuc mai reamintește că e nevoie de responsabilitate, iar echipa PNL va alege în interesul cetățenilor, pentru că nu sunt interesați de funcții politice.

”Nu suntem mânați de interese sau de împărțirea funcțiilor, ci vrem să formăm o echipă care să decidă în bine viitorul județului Neamț, pentru că decizia de astăzi va influența viața nemțenilor pentru următorii 4 ani. Echipa liberală va colabora cu toți cei care vor veni să propună proiecte în folosul cetățenilor, indiferent de culoare politică a celor care le vor propune”, a mai completat președintele PNL Neamț.

Mugur Cozmanciuc cere ca procedura de vot de astăzi să fie legală, iar votul să fie secret, ca fiecare să voteze după propria conștiință, dar cu gândul la interesul cetățenilor din județul Neamț.

”Nemțenii au nevoie de o majoritate transparentă, de aceea cred că în momentul în care decizi viitorul județului, pentru următorii 4 ani, trebuie să o faci pe baza unui set de valori, a propriei conștiințe, dar și cu gândul că trebuie să îți asumi răspunderea pentru deciziile luate, pentru că este în joc soarta unor oameni, care prin votul acordat au cerut schimbare, dezvoltare și prosperitate. Noi ne vom respecta angajamentele. Ne dorim o dreaptă unită. Nu greșiți astăzi, pentru că în votul vostru stă viitorul nemțenilor”, a mai precizat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

Biroul de presă al PNL Neamţ

 COMENTARII

WORDPRESS: 0