Motorină mai multă pentru maşinile Consiliului Judeţean

Motorină mai multă pentru maşinile Consiliului Judeţean

Dimensiune text

 

prefectura-consiliul-judetean-neamtConducerea Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ spune că, în perioada următoare, specialiştii instituţiei vor face mai multe drumuri în vederea realizării unor proiecte pe fonduri externe, motiv pentru care solicită o alocare mai mare a combustibilului pentru autoturismele ce vor fi folosite pentru deplasarea în teren.

Este vorba despre două autoturisme din parcul auto al CJ Neamţ ce sunt folosite de preşedinte, cabinetul preşedintelui, administratorul public şi persoanelor implicate în derularea de proiecte finanţate din fonduri externe nerambursabile. Pentru una din maşini se propune majorarea cantităţii de combustibil de la 300 de litri la 500 de litri pe lună, iar pentru cealaltă – de la 250 la 300 de litri pe lună.

„Această majorare este motivată de intensificarea deplasărilor în teren în perioada următoare, în vederea demarării unor proiecte finanţare din fonduri externe nerambursabile, precum şi de necesitatea asigurării deplasării preşedintelui în realizarea atribuţiilor ce îi revin conform legii”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor judeţeni, care vor dezbate oportunitatea acestei propuneri.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0