Moș Crăciun a venit la bursierii „Marsat”

Dimensiune text

Moș Crăciun nu i-a uitat nici pe elevii harnici. Cei nouă elevi și studenți beneficiari ai burselor „Marsat” și-au primit banii vineri, 21 decembrie, cu câteva zile mai devreme decât data la care bursele intrau în plată.

 

 

Sunt foarte fericită că am reușit să obțin această bursă și mă voi strădui în continuare să o merit. Doresc din tot sufletul sănătate și bucurii inițiatorilor acestui program„, a spus Ana Maria Ciulin, unul dintre cei nouă bursieri „Marsat”.

Proiectul, desfășurat sub sloganul „Investim în performanță, investim în viitor”, este o inițiativă a managerului societății Marsat, inginerul Vasile Balcan, în parteneriat cu „Ziarul de Roman”. Proiectul are ca obiectiv susținerea financiară pe perioada studiilor liceale și universitare a unor tineri proveniți din familii cu venituri modeste, care au dovedit interes pentru performanța școlară și pentru o carieră de succes.

Bursierii Marsat sunt Ana Maria Miron, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Gabriela Sava, absolventă ca șefă de promoție a Colegiului Național „Roman-Vodă”, acum studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, pe locurile finanțate de la buget, Antonela Bogliș, care a încheiat clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, cu media 9,67, studentă în anul I, pe locuri finanțate de la buget, la Facultatea de Telecomunicații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, Cosmin Holmanu, absolvent al Colegiului Tehnic „Petru Poni”, student la Facultatea de Științele Educației din Iași, Ana Maria Dănăilă, studentă la Facultatea de Biologie și Geologie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj, Elena Bostan, elevă la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, cu media generală 9,90, în anul școlar trecut, Ana Loredana Ciulin, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Andrei Turcu, de la Liceul Teologic „Episcop Melchisdedec Ștefănescu”, premiant la olimpiada națională de religie, și Teodora Arabu, elevă în clasa a II-a la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”.COMENTARII

WORDPRESS: 0