Prima paginăSocial

Mormintele pot fi îngrijite contra cost

Mormintele pot fi îngrijite contra cost

Dimensiune text

 

Municipal Locato Serv, societatea Consiliului Local Roman, care are în administrare cele două cimitire din oraș, oferă și servicii contra cost către populație. Pe lângă taxele pe care deținătorii de locuri de veci le plătesc pentru înhumări, deshumări, concesionări, închiriere capelă, angajații societății pot presta și alte servicii, cum ar fi cel de îngrijire morminte.

Toate aceste servicii și taxele aferente sunt aprobate în Consiliul Local. „Primăria Municipiului Roman îi informează pe cetăţeni că pot apela la serviciile societăţii Municipal Locato Serv dacă doresc să primească ajutor pentru îngrijirea mormintelor din cele două cimitire aflate în administrarea municipalităţii. Persoanele care nu au posibilitatea să se ocupe de amenajarea locurilor de veci pot solicita, printr-o cerere ce trebuie depusă la sediul Municipal Locato Serv, serviciul «întreţinere mormânt simplu». Costul pentru acest serviciu este de 24 de lei, fără TVA, conform tarifelor aprobate de Consiliul Local Roman”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

În principiu, pentru amenajarea unui loc de veci costul ajunge la 29 de lei, iar în această perioadă premergătoare sărbătorilor pascale, societatea poate câștiga sume importante de la cei care fie sunt plecați în străinătate, nu au timp sau putere pentru a îngriji mormintele.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0