Prima paginăRoman

Mită electorală în ziua alegerilor

Dimensiune text

Poliţia municipiului Roman a primit duminică, în jurul prânzului, o sesizare privind săvârşirea infracţiunii de mită electorală.

Sesizarea a fost depusă de reprezentanţi ai USL. Aceştia a reclamat faptul că în apropierea secţiei de votare nr. 87, de pe bulevardul Republicii, era parcat un autoturism în portbagajul căruia se aflau mai multe sacoşe cu însemne electorale. Conform celor care au făcut sesizarea, pachetele din maşină erau oferite oamenilor după ieşirea de la urne.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, şoferul autoturismului a spus că sacoşele din portbagaj rămăseseră din perioada de campanie electorală şi că nu avea intenţia de a le distribui. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de oferire de mită electorală. După finalizarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman va oferi soluţia legală”, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • emi 8 ani

  Dar despre mesajele trimise de echipa Leoreanu-Udrea care cereau sa se voteze cu distinsa,ce se poate spune?

 • cristina 8 ani

  ROMASCANI, MERGETI LA VOT!!! VOTATI DUPA CONSTIINTA!!! DACA NU MERGETI LA VOT, NU AVETI DREPTUL DE AVEA PRETENTII, NU AVETI DREPTUL DE A VORBI PENTRU CA TRAITI TOT MAI PROST, SI „PURTATIVA” CRUCEA, DIN GENERATIE IN GENERATIE!!!

 • un cetățean 8 ani

  Se laudau cei de la ARD , cu o campanie ,, curată ,, și,, elegantă,, . Se vede : mită electorală în portbagaje în preajma secțiilor de vot, mesaje prin SMS primite de romașcani în care sunt rugați să voteze cu doamna Udrea …

 • emi 8 ani

  Leoreanu si Pinalti si-au batut joc de Roman care a devenit,astfel,RUSINEA Romaniei!

 • maria bezsan 8 ani

  Rusine,rusine,rusine! V-ati vandut pentru „doi bani” pusculitei prezidentiale ! A fost la noi in Colegiu 4 ani si nu a facut decat sa imparta „mite” cand avea nevoie! In alte sectoare ale Bucurestiului s-au anvelopat blocuri gratis la noi trebuie sa platim fiindca madama a dat banii preferential sau i-a „aranfat” cu primarul corupt din anii trecuti Poteras!
  Este o mincinoasa innascuta!