„Miss Boboc” Colegiul Național „Roman-Vodă”, în lumea desenelor animate

Dimensiune text

Nouă concurente au dat viață personajelor desenelor animate, în cadrul unui adevărat spectacol. Larisa Mihăeș, intepreta personajului Minnie Mouse, a câștigat titlul de „Miss Boboc”.

Vineri, 16 noiembrie, de la ora 19, sala de spectacole a Casei de Cultură s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de elevi veniți să-și susțină favoritele la ediția din acest an a concursului „Miss Boboc”, organizat de clasa a XII-a F a Colegiului Național „Roman-Vodă” (CNRV). De această dată, concursul de miss de la CNRV a avut o temă deosebită: cele nouă concurente au dat viață, pentru două ore, personajelor din desene animate. Tinkerbell, Spioanele, Wilma și Betty, Minnie Mouse și Tweety s-au aflat pe scena Casei de Cultură, în cadrul unui adevărat spectacol ce a adus aminte spectatorilor de lumea copilăriei.

Concurentele și-au dovedit frumusețea, eleganța și creativitatea în cadrul a șase probe: o prezentare în funcție de personajul de desene animate interpretat, punerea în scenă a unei secvențe din desenul animat ales, o probă de cultură generală, proba de dans și prezentarea rochiilor de seară, dar și o probă surpriză, în cadrul căreia boboacele au avut doar câteva minute la dispoziție pentru a-și realiza câte o rochie. Spectacolul a fost „condimentat” cu momente artistice susținute de tineri talentați precum Cristian Prăjescu și Sebastian Tudor – participant la ediția din acest an a concursului „X Factor”.

Toate cele nouă concurente au fost premiate de juriu: Irina Avădănii (Betty, din desenul animat „The Flintstones”) a obținut premiul „Miss Popularitate”, Andra Mărdărescu (Tweety) – premiul „Miss Eleganță”, Andreea Buzdugan (Wilma, din „The Flintstones”) – premiul „Miss Naturalețe”, Andra Simon (Clover, din „Spioanele”) – premiul presei, iar Miruna Tamba (Tinkerbell) a obținut premiul „Miss Spontaneitate”. Pe podium au ajuns Miruna Busuioc (Daphne, din „Scooby Doo”) – locul III, Andra Moldoveanu (Sam, din „Spioanele”) – locul II și Diana Gramă (Alex, din „Spioanele”) – locul I. Titlul de „Miss Boboc” a revenit Larisei Mihăeș, din Tămășeni, interpretă a personajului „Minnie Mouse” și elevă a clasei a IX-a F – profil Filologie (engleză intensiv). „A fost o experiență superbă, pe care nu o voi uita și datorită căreia mi-am făcut mulți prieteni noi. Nu mă așteptam să câștig titlul de «Miss Boboc». Eram conștientă de faptul că voi avea concurență în rândul participantelor, dar am sperat să fiu învingătoare. Pe viitor, îmi propun să mă concentrez asupra școlii și să mă implic în diverse proiecte, astfel încât anii de liceu să fie, pentru mine, plini de momente de neuitat”, a spus Larisa Mihăeș.

După decernarea titlului de „Miss Boboc”, roman-vodiștii au continuat petrecerea în clubul „Euphoria”, unde invitata serii a fost interpreta de muzică pop-dance Corina.COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • alina horobet 8 ani

  pai tematica ..ca si nivelul organizatoarelor….
  concurs de miss la colegiu pe desene animate..:))
  mergea pentru intrarea in cls I…..ca sa nu mai zic ,prezentatoarele imbracate in NUNE MARI…:))..rusinica!

 • Mada 8 ani

  Dupa razboi multi viteji se arata. Pacat ca nu stii sa vezi in fiecare om accentele copilariei si frumusetea desenelor animate, pe care cred eu, la orice varsta le mai simti dorul si mai razi cand vezi un episod din Tom si Jerry. In al doilea rand nu uita ca fetele de clasa a IX-a au in jur de 15 ani, varsta la care mai copilaresti, zic eu. E foarte usor sa comentezi prestatia unora fara sa stii cata munca sta in spate, de obicei noi romanii asta facem. Si daca nu erai multumita de modul in care s-a desfasurat actiunea puteai sa iti iei talpasita,nu te obliga nimeni sa vizionezi ceva care nu era in concordanta cu varsta ta. Imi cer scuze daca am fost cam taoiasa, dar pareri aruncate din invidie sau poate chiar lipsa de ocupatie, nu ma face decat sa „apar” ceea ce noi l-am numait spectacol.

 • Mada 8 ani

  nu ma fac*

 • Anda 8 ani

  Rusinica ar trebui sa le fie celor care isi limiteaza perceptia asupra vietii si pun bariere intre generatii. Desenele animate sunt ,,turnate” pentru orice om care stie sa traga invataminte prin joc si joaca. Si ca tot veni vorba despre asta..stii care este prima tema abordata in curriculum disciplinei de libma si literatura romana, din clasa a XI-a? Chiar asta…joc si joaca. Si da..probabil oamenii din minister care gandesc programa scolara pentru liceu au un bagaj de cunostinte si experienta ce le ofera veridicitatea de a pune aceasta tema ,,de clasa I”, pe prima pagina a manualului de cls a IX-a.
  Pe de alta parte, daca maturitatea ta a ajus la nivelul in care nu mai poate tolera desenele animate, usa casei de cultura a fost permanent deschisa…si pentru a intra spectatori, si pentru a iesi din sala. Asadar, am vazut o sumedenie de persoane care au stat in picioare 2 ore, ravnind poate la locul ocupat de tine…si care, au apreciat prin aplauze spectacolul oferit de boboci.

  In concluzie, stiu, fiecare individ are dreptul la opinie, iar eu ti-o respect pe a ta. Insa, consider ca fiecare trebuie sa isi pondereze reactiile si sa respece munca si sacrificiul persoanelor care, oricum au facut mai mult decat simplul gest de a sta si a arata cu degetul.

 • cetatean vesel 8 ani

  Pacat ca nu am fost la Balul bobocilor. Sunt un fost Roman Vodist, iar TEMA mi se pare extrem de interesanta. Ce poate fi mai interesant in acest secol, in care se vorbeste despre sex, bauturi, droguri? Consider ca tema a fost aleasa tocmai pentru a transmite un desaj adolescentilor, de a nu uita ca aceasta ” graba” de a fi ADULT e gresita……ca este timp ca OM sa fii adult………
  Felicitari CNRV pentru tema aleasa