Prima paginăActualitate

Minori din Roman dați dispăruți, căutați de polițiști

Minori din Roman dați dispăruți, căutați de polițiști

Dimensiune text

 

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută doi minori care au plecat în mod voluntar de la centre sociale din Roman și nu au mai revenit, informează IPJ Neamț.

Marți, 22 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Vasile Cristian Belei, de 13 ani, a părăsit voluntar, la data de 19 septembrie, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit. Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 60 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu tuns scurt. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou albastru, pantaloni de culoare închisă, fiind încălţat cu adidaşi albi. Polițiștii au stabilit faptul că minorul părăsește în mod frecvent Centrul de Educație Incluzivă din Roman, fără acordul personalului de supraveghere. Au fost efectuate verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Tot marți, 22 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, minorul Marian-Dumitru Stanciu, de 15 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit. Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 70 de kilograme, ochi căprui, păr negru tuns scurt. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălţat cu teniși negri. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0