Minore reținute de polițiști, după ce au i-au furat unei tinere un telefon, pe strada Smirodava

Minore reținute de polițiști, după ce au i-au furat unei tinere un telefon, pe strada Smirodava

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au identificat şi reţinut două tinere din Roman, bănuite de furt.

Conform IPJ Neamț, duminică, 18 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de o tânără de 21 de ani, din Iaşi, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Smirodava, din Roman, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil.

„La scurt timp după sesizare, poliţiştii au găsit telefonul mobil pe strada Tudor Vladimirescu din Roman, fiind predat, ulterior, persoanei vătămate. În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate două minore de 15 ani fiecare, ambele din Roman, bănuite de comiterea faptei. La data de 27 noiembrie a.c., în urma audierii celor două tinere, poliţiştii au dispus măsura reţinerii  faţă de acestea, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ. Astăzi, acestea urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0