Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE Marți, 7 iulie: La data de 6 iulie, în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, Biroul de Investigații Criminale – Compartimentul Supravegheri Judiciare și Urmăriri, a fost depistată  minora de 11 ani, dispărută la data de 5 iulie, pe o stradă din localitate, informează IPJ Neamț. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Știre inițială, luni, 6 iulie: Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și cei ai Poliţiei municipiului Roman caută o minoră, de 11 ani, care a plecat de la domiciliu duminică, 5 iulie, şi nu a mai revenit.

Conform IPJ Neamț, luni, 6 iulie, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din Roman, despre faptul că, în ziua de 5 iulie, fiica sa Ilinca Cătălina Dima, de 11 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit. Semnalmente:  înălţime – 1,26 m, greutate – 40 de kilograme, păr lung de culoare negru, ochi verzi.

„La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o bluză de culoare deschisă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălţată cu şlapi de culoare roz. Minora a plecat de la domiciliu în repetate rânduri, revenind singură a doua zi. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0