Prima paginăSocial

Minoră din Horia dată dispărută, căutată de polițiști

Minoră din Horia dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE: Duminică seară, IPJ Neamț a informat că minora de 15 ani, dispărută la data de 22 septembrie 2020, a fost depistată de polițiști. Astfel, la data de 26 septembrie, în baza activităților investigativ-operative efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Secției de Poliție Rurală Dulcești, minora a fost depistată pe raza municipiului București. Din primele verificări s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată părinților.

În activități au fost angrenați și polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Sector 6 București și Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au fost sesizați joi, 24 septembrie, de către o femeie de 54 de ani, din Horia, cu privire la faptul că, la data de 22 septembrie 2020, fiica sa Georgia Elena Bordea, în vârstă de 15 ani, a plecat spre școală și nu a mai revenit la domiciliu, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: 1,65 metri înălțime, 53 de kilograme, corpolență slabă, ochi căprui, păr șaten, drept, lung (vârfuri vopsite blond). La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un tricou cu dungi de culoare alb cu negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă bej scurtă, fiind încălțată cu adidași din pânză alb cu negru.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității de domiciliu și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0