Prima paginăActualitate

Minoră din Făurei dată dispărută, căutată de polițiști

Minoră din Făurei dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE luni, 16 noiembrie: La data de 14 noiembrie, în baza activităților specifice desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Neamț, a fost depistată minora de 13 de ani, care la data de 13 noiembrie 2020, a părăsit voluntar domiciliul din localitatea Făurei, informează IPJ Neamț. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat pe raza județului Iași și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Dulcești caută o minoră, de 13 de ani, care a dispărut la data de 13 noiembrie, informează IPJ Neamț.

Vineri, 13 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din localitatea Făurei, cu privire la faptul că fiica sa, Andreea-Roxana Iftimia, de 13 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în seara aceleași zile, şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 60 de kilograme, ochi căprui, păr negru, fără semne distinctive.

„La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac roșu, pantaloni tip jeans de culoare negru, fiind încălțată cu adidași roșii. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Făurei, în vederea depistării minorei. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0