Minor cercetat în stare de libertate

Dimensiune text

Minorul de 16 ani din comuna Tămășeni care, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie, a înjunghiat trei bărbați în fața discotecii din Adjudeni, este cercetat în stare de libertate.

 

Decizia anchetatorilor a fost luată în funcție de mai multe aspecte ale cazului. În primul rînd, agresorul este minor, avînd vîrsta de 16 ani. În al doilea rînd, rănile pe care acesta le-a provocat celor trei bărbați au fost superficiale, autorul atacîndu-i cu un briceag. Mai mult, toate părțile implicate în conflict se aflau la momentul producerii faptei sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că alcoolul le-a afectat memoria atît autorului, cît și victimelor, fiindcă aceștia nu au știut să explice cum de s-a ajuns ca un adolescent să înjunghie trei bărbați.

Reamintim că în noaptea de 28 spre 29 ianuarie, în jurul orei 1.10, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Adjudeni, în fața unei discoteci, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia Marius G., de 56 ani, Iosif L., de 19 ani, ambii din comuna Tămăseni, și minorul D.T., de 16 ani, din comuna Doljești, au fost înjunghiați, cu un briceag, în zona abdomenului, de către un adolescent de 16 ani, din comuna Tămășeni.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, port fără drept al unui cuțit și vătămare corporală. Victimele agresorului se află în afara oricărui pericol.


COMENTARII

WORDPRESS: 0