Ministrul Sorina Pintea vine în Neamț să rezolve problemele din Sănătate

Ministrul Sorina Pintea vine în Neamț să rezolve problemele din Sănătate

Dimensiune text

 

 

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va afla problemele cu care se confruntă Spitalul Municipal de Urgență Roman direct de la reprezentanții unității medicale și ai administrației locale într-o vizită pe care ministrul o va efectua în județul Neamț în viitorul apropiat. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Roman joi, 19 aprilie, după o vizită de lucru la mai multe obiective din municipiu, între care și Spitalul Municipal de Urgență Roman.

„În perioada următoare, în județul Neamț va fi vizita ministrului Sănătății, doamna Sorina Pintea, și am stabilit încă de săptămâna trecută împreună cu domnul primar (n.r. – primarul Romanului, Lucian Micu) că va fi prezent la această vizită. Vom arăta doamnei ministru problemele Spitalului Municipal de Urgență Roman și am convingerea că și pe partea de investiții, cât și pe partea de dotare vom reuși să aducem fondurile necesare pentru Spitalul Municipal. De asemenea, dotările care sunt necesare la spital i le aducem la cunoștință doamnei ministru, pentru că este un program cu Banca Mondială și cred că vom reuși să primim acești bani. Stația de epurare (n.r. – a spitalului) înțeleg că trebuie modernizată și vom încerca împreună să găsim soluții și vom aloca banii pentru asta. Alături de Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, care pentru mine ca președinte al CJ Neamț este o prioritate a mandatului – în care în perioada următoare vor fi investite în jur de 100 de milioane, pentru că vom construi peste 10.000 de metri pătrați de spital, vom reabilita, vom face o secție de radioterapie care va deservi tot județul Neamț, inclusiv locuitorii municipiului Roman -, Spitalul Municipal de Urgență Roman va fi tot o prioritate”, a afirmat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Spitalul Municipal de Urgență Roman a mai primit vizita ministrului Sănătății în primăvara anului 2017, atunci când instituția sanitară și Spitalul de Psihiatrie din Roman au fost vizitate de ministrul Sănătății al cabinetului Grindeanu,  Florian Dorel Bodog.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Romascanul mmultumit 2 ani

    La ortopedie cand aduce-ti alti medici?Numai oameni cu maini si picioare strambe ies de acolo.