Prima paginăSocialSanatate

Ministrul Sănătăţii a trimis corpul de control în Neamţ

Dimensiune text

La invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, va efectua o vizită de lucru în judeţ, vineri, 13 septembrie.

Vizita este prilejuită de un nou proiect de lege care vizează restructurarea direcţiilor de sănătate publică judeţene, inclusiv cea din Neamţ. După ce numărul de posturi din cadrul acestei instituţii s-ar redus cu 4%, în perioada următoare urmează reorganizarea sa, lucru ce presupune ca unele dintre compartimentele Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ să treacă în subordinea consiliilor judeţene, iar altele să rămână în subordinea Ministerului Sănătăţii. În cadrul întâlnirii de vineri se vor căuta soluţii concrete pentru a se realiza această restructurare, discuţiile vizând personalul care ar putea fi preluat de Consiliul Judeţean. Nu în ultimul rând, se vor putea cunoaște rezultatele verificărilor făcute de corpul de control trimis de ministrul Nicolăescu în Neamț.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • foarte bine ,foarte bine sa-i desfiinteze ,,ptr.ca si asa nu fac nimic,aroganti si pusi pe luat,,sacose,si plocoane,,acesti inspectori de doi bani.