Mini Cooper furat din Spania, adus în ţară de un bărbat din Neamţ

Mini Cooper furat din Spania, adus în ţară de un bărbat din Neamţ

 

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Borş – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea au depistat un bărbat din Neamţ care intenţiona să treacă frontiera cu un autoturism Mini Cooper, în valoare de peste 10.000 euro, declarat furat de autorităţile din Spania.

În data de vineri, 29 iulie, ora 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Vasile M., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Neamţ, care conducea o autoutilitară cu remorcă, înmatriculate în Bulgaria, pe care transporta un autoturism marca Mini Cooper. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul de pe platforma figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Spania în data de 11 mai 2016.

„Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu ştia că maşina este căutată de autorităţile spaniole, el fiind rugat de un conaţional din judeţul Neamţ, a cărei identitate nu o cunoaşte, să transporte autoturismul în Italia. Autovehiculul, cu o valoare de piaţă de peste 10.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire”, precizează un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

minicooper0108

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0