Prima paginăSocial

Militarii romaşcani ajută copiii cu probleme speciale

Dimensiune text

Cu prilejul sărbătorilor de Paşti, vineri, 18 aprilie, militari din Batalionul 43 Aprovizionare şi Transport „Roman Muşat” din cadrul Bazei 3 Logistică „Zargidava” Roman au achiziţionat alimente pe care le-au dăruit copiilor din Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă „Al. Roşca” şi Complexul de Servicii „Romaniţa” din Roman.

donatie02Acţiunea a fost realizată de militarii care au participat în această lună la ediţia a II-a a campaniei umanitare intitulată „Militarii romaşcani donează viaţă” şi cu sprijinul cadrelor militare care au dorit să contribuie financiar. „Cu bonurile valorice obţinute şi banii strânşi, am achiziţionat alimente pe care le-am dăruit copiilor din Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă «Al. Roşca» şi Complexul de Servicii «Romaniţa» din Roman. A fost un moment emoţionant atât pentru noi, cadrele militare, cât şi pentru copiii şi personalul administrativ din cele două centre”, a precizat maior Iulian Gafton, ofiţer cu informarea şi relaţiile publice din cadrul Garnizoanei Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • romascanuganditor 7 ani

    Tot militarii saracii, care sunt scosi si la inundatii si la deszapezie, oriunde este nevoie de ei… Oare d-nei Udrea nu i-a dat prin minte sa faca acest lucru…??Inafara de zambete, ar putea sa faca niscai fapte bune, nu? ASTA s-ar numi ajutor…