Miercuri se ia apa

Dimensiune text

Miercuri, timp de zece ore, romașcani nu vor avea apă la robinete. Întreruperea furnizării apei potabile a fost programată pentru ca angajații companiei Apa Serv să poată termina sectorizarea unei alte zone din oraș.

 

 

Procesul de sectorizare a rețelei de apă din Roman a început anul trecut și are drept scop evitarea situațiilor în care o avarie de mai mare amploare să însemne întreruperea furnizării apei pentru toți consumatorii din oraș.

„Miercuri, ca urmare a unei acțiuni ce presupune finalizarea lucrărilor de sectorizare a rețelei de apă din municipiu, furnizarea apei potabile va fi oprită între orele 8.00 – 18.00. Se va interveni la intersecția bulevardului Roman Mușat cu bulevardul Republicii, la intersecția străzii Tineretului cu strada Valter Mărăcineanu, precum și la intersecția străzii Martir Cloșca cu strada Siretului. Am stabilit cu firmele constructoare implicate în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană să lucreze alături de echipele companiei județene Apa Serv, în vederea efectuării intervențiilor necesare în aceste zone”, a explicat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Tot pentru ca romașcanii să aibă parte de servicii normale de furnizare a apei, compania Apa Serv va mai monta, la stația de captare de la Pildești, alte opt pompe care reglează presiunea automat. În urmă cu două săptămâni, șase pompe de acest tip au fost montate, astfel ca romașcanii să aibă și noaptea apă la robinete, în ciuda problemelor cauzate de nivelul scăzut al pânzei freatice.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • jim k 7 ani

    Luati apa de tot , mai bine , ca si asa e scumpa , si sa dea Dumnezeu sa dea faliment Apa Serv-ul ca prea va bateti joc de oameni , dle Primar , va rog sa nu ii mai sprijiniti , ca lumea uraste Apa Serv-ul , nu va mai asociati cu ei , ca ei fac excursii in Franta si ne scumpesc noua apa .. Rusine Apa Serv … sper sa ajungeti in iad pentru hotiile voastre .