Micii atleți romașcani, premiați la Memorialul „Dorin Melinte” de la Bacău

Dimensiune text

Foto: Ziarul de Bacău

Foto: Ziarul de Bacău

Sala de atletism din Bacău a găzduit, timp de două zile, un concurs destinat junorilor I, II și III. Competiția, intitulată Memorialul „Dorin Melinte”, se află la a VI-a ediție și a fost organizată de către Direcția Județeană pentru Sport Bacău și Asociația Județeană de Atletism Bacău.

 

 

La concurs au participat peste 200 de sportivi din toată țara.  Pentru atleții romașcanii, competiția de la Bacău a fost un ultim test înaintea campionatului național rezervat categoriilor mici. Rezultatele obținute de atletele din Roman au fost: Carla Sescu – locul III la aruncarea greutății de 3 kilograme (junioare I), Alexandra Calistru  – locul III, alergări, 200 de metri (junioare III), Rebeca Bontaș  – locul I la săritura în înălțime, cu 1,40 metri (copii), Mădălina Ciudea – locul III la săritura în lungime, cu 4,73 metri (copii).

La probele destinate băieților, rezulatele au fost: Marius Mustață – locul I, la aruncarea greutății de 5 kilograme (juniori II), Paul Pleșca – locul I, la săritura în înălțime, cu 1,65 metri (juniori III) și Andrei Mărieș – locul II, la săritura în înălțime, cu 1,65 metri (juniori III). Sportivii antrenați la Clubul Atletic și Liceul cu Program Sportiv se pregătesc pentru viitoarea competiție.

Alteții romașcani au în față cea mai importantă confruntare, campionatul național de juniori II, care va avea loc la Bacău, în perioada 23 – 24 februarie. Șansele lor la medalii sunt mari„, a spus profesorul Emilian Floroiu, antrenor la Liceul cu Program Sportiv Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0