Micii arhitecți romașcani deschid sâmbătă „Orașul viitorului”

Micii arhitecți romașcani deschid sâmbătă „Orașul viitorului”

 

Tinerii romașcani participanți la școala de vară „Grădinița de arhitectură – Creionăm orizonturi” vor deschide sâmbătă expoziția „Orașul viitorului”.

„Grădiniţa de Arhitectură” este un proiect derulat de arhitectul Iulian Negru, în cadrul Galeriei „Wall of Art”, situată în Pietonal Ştefan cel Mare, bloc 3 (sub Asirom), din luna iunie a acestui an. Proiectul, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între șapte și 17 ani, a avut scopul deprinderii de noţiuni teoretice şi practice, pentru o mai bună înţelegere a arhitecturii şi a mediului construit.

Expoziția „Orașul viitorului” a celor 28 de participanți la „Grădinița de arhitectură” se va deschide sâmbătă, 9 septembrie, la ora 10, la galeria „Wall of Art”, tot atunci urmând a avea loc și deschiderea cursurilor de desen de arhitectură, grafică, acuarelă și pictură pentru anul școlar 2017-2018.

Proiectul Galeria „Wall of Art” a fost premiat în acest an în cadrul Galei Excelenței Romașcane. Galeria, deschisă în luna februarie a acestui an, este un vis devenit realitate al arhitectului Iulian Negru, el însuşi artist plastic cu expoziţii personale şi peste 21de expoziţii colective. În Galerie au fost vernisate deja mai multe expoziţii.

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0