Prima paginăSport

„Mergem la Galați să luăm puncte!”

Dimensiune text

Afirmă portarul HCM Roman, Paula Vișan Teodorescu (foto).
HCM Roman va juca sîmbătă, 4 februarie, de la ora 11, meciul restanță din etapa a 12-a a Ligii Naționale feminine de handbal cu Oțelul Galați, în deplasare.

 

 

Formația dunăreană ocupă locul al patrulea în clasament – cu 17 puncte – și, pînă acum, a cîștigat toate meciurile de pe teren propriu, șase la număr, inclusiv cu echipe mai bine clasate, precum Zalăul și Clujul. A mai cîștigat altele două în deplasare, dar a avut și două sincope, înfrîngerea la scor de la Constanța și egalul de la Deva. Oțelul rămîne, însă, extrem de redutabilă pe teren propriu și va forța victoria și în partida cu HCM Roman, pentru a nu-și pierde locul în careul fruntaș, cel care dă certitudinea participării într-o nouă ediție a cupelor europene.

 

 

Deși cu un lot restrîns și foarte solicitat de la începutul anului, HCM Roman este hotărîtă să-și joace șansa la Galați.
Tonul optimismului este dat de portarul Paula Vișan Teodorescu: „Mergem la Galați să luăm puncte!„, părere susținută și de antrenorul secund Dan Moisii: „Vrem ca echipa să se întoarcă la Roman neînvinsă, cu cel puțin un punct. După meciul cu Craiova au apărut ceva probleme cu oboseala, de aceeea am și făcut un antrenament lejer, de recuperare, joi dimineață. Carmen Stoleru are o contuzie la picior, dar nădăjduim că o să fie aptă de joc. După-amiază am avut vizionare și antrenament normal, iar vineri, pînă în prînz, vom pleca la Galați. Sperăm să prindem și acolo un antrenament, pentru ca, sîmbătă, să fim în forma dorită și să facem un joc cît mai bun„.

Partida va fi arbitrată de cuplul bucureștean Barbu / Manafu.

 

 

Începe returul

Tot sîmbătă se vor disputa și patru partide din etapa a 14-a, prima a returului: SCM Craiova – Dunărea Brăila, CSM 2010 Bacău – CSM Cetate Deva, Corona 2010 Brașov – CSM Ploiești, CSM București – Universitatea Neptun Constanța.

Returul va fi descis însă vineri, 3 februarie, cu meciul HC Zalău – HCM Baia Mare. Partidele Oltchim Rîmnicu Vîlcea – HCM Roman și Universitatea Jolidon Cluj – Oțelul Galați se vor disputa săptămîna viitoare, probabil în zilele 7 și 8 februarie.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0