MERCEDES FURAT DIN GERMANIA, DESCOPERIT DE POLIŢIŞTI

MERCEDES FURAT DIN GERMANIA, DESCOPERIT DE POLIŢIŞTI

Dimensiune text

 

mercedesÎn cadrul acţiunilor desfăşurate săptămâna trecută, poliţiştii nemţeni au identificat un autoturism dat în urmărire de autorităţile germane pentru furt.

În zilele de 16 şi 18 martie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ a dispus desfăşurarea unor acţiuni cu efective mărite, pentru combaterea infracţionalităţii stradale şi asigurarea unui climat de siguranţă publică. Astfel, poliţiştii alături de jandarmii angrenaţi în acţiuni au efectuat 19 filtre rutiere, fiind controlate în trafic circa 600 de autovehicule. În cadrul activităţilor operative desfăşurate, a fost identificat un autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Germania, care era dat în urmărire de autorităţile germane şi se afla în posesia unui bărbat de 26 de ani, din Piatra Neamţ. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti, care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Au mai fost constatate 11 infracţiuni, dintre care cinci în flagrant, şi au fost aplicate 613 sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 90.000 de lei. Din totalul abaterilor constatate, 75 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 republicată, iar peste 400 au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 republicată. Poliţiştii rutieri au sancţionat 115 conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză, au reţinut cinci permise de conducere, dintre care trei pentru viteză, şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0