Mențiuni pentru elevii romașcani la Concursul Național “Petru Poni”

Mențiuni pentru elevii romașcani la Concursul Național “Petru Poni”

 

Concursul National de Chimie Petru Poni 2016 SlatinaÎn perioada 26-29 mai, la Slatina s-a desfășurat etapa națională a Concursului Naţional de Chimie “Petru Poni” pentru elevii de liceu – filiera tehnologic. Lotul din județ a fost reprezentat de cinci elevi, profesorul îndrumător la clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic „Danubiana” – profesor Cristina Cobzaru și doi profesori nominalizați pentru Comisia Centrală a concursului.

Elevii au avut de susținut două probe – teoretică și practică, rezultatele cumulate ale elevilor nemțeni situând județul Neamț pe locul V în ierarhia generată de prestația națională a elevilor. Cei cinci elevi nemțeni participanți la competiție au obținut patru mențiuni, trei fiind merite ale elevilor romașcani.

Astfel, cu mențiune au fost răsplătiți: Marin Aftenii – clasa a IX-a, Colegiul Tehnic „Danubiana”, profesor Cristina Cobzaru; Alexandra Gabriela Grădinaru – clasa a X-a, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, profesor Paula Leancă; Mihai Ghiuzan – clasa a X-a, tot de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, profesor Liliana Aniței, și Alexandra Ungureanu Scoruș, din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamț, profesor Mihaela Vișan.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0