Prima paginăSocial

Mențiuni pentru elevii romașcani la Concursul Național “Petru Poni”

Mențiuni pentru elevii romașcani la Concursul Național “Petru Poni”

Dimensiune text

 

Concursul National de Chimie Petru Poni 2016 SlatinaÎn perioada 26-29 mai, la Slatina s-a desfășurat etapa națională a Concursului Naţional de Chimie “Petru Poni” pentru elevii de liceu – filiera tehnologic. Lotul din județ a fost reprezentat de cinci elevi, profesorul îndrumător la clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic „Danubiana” – profesor Cristina Cobzaru și doi profesori nominalizați pentru Comisia Centrală a concursului.

Elevii au avut de susținut două probe – teoretică și practică, rezultatele cumulate ale elevilor nemțeni situând județul Neamț pe locul V în ierarhia generată de prestația națională a elevilor. Cei cinci elevi nemțeni participanți la competiție au obținut patru mențiuni, trei fiind merite ale elevilor romașcani.

Astfel, cu mențiune au fost răsplătiți: Marin Aftenii – clasa a IX-a, Colegiul Tehnic „Danubiana”, profesor Cristina Cobzaru; Alexandra Gabriela Grădinaru – clasa a X-a, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, profesor Paula Leancă; Mihai Ghiuzan – clasa a X-a, tot de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, profesor Liliana Aniței, și Alexandra Ungureanu Scoruș, din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamț, profesor Mihaela Vișan.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0