Membrii PSD Roman au fost alături de cei nevoiași, în prag de Sărbători

Membrii PSD Roman au fost alături de cei nevoiași, în prag de Sărbători

 

 

Sâmbătă dimineață, 22 decembrie, membrii Organizației Partidului Social Democrat (PSD) din Roman au fost, din nou, aproape de oamenii cu probleme din oraș. Astfel, o sută de familii cu venituri reduse au primit, sâmbătă, din partea membrilor PSD, pachete cu alimente de bază pentru masa de Crăciun.

„Am hotărât, împreună cu colegii, ca, astăzi, pentru că vin Sărbătorile de iarnă, să facem o acțiune socială, să dăm 100 de pachete pentru oamenii cu posibilități mai mici, nevoiași, din Roman, familii selectate de cei 43 de președinți de organizații din Roman. Vreau să le mulțumesc pentru că, alături de mine, domnul deputat Viorel Stan și domnul deputat Alex Rotaru, care am inițiat această acțiune, au fost consilierii locali, consilierii de la cabinetele parlamentare și alți membri ai partidului, care au pus umărul și, împreună, am reușit să adunăm cele necesare pentru a face o mică bucurie oamenilor cu mai puține posibilități, de Sărbători. Vreau să le urez tuturor romașcanilor, cu această ocazie, înaintea Sărbătorilor de iarnă, multă, multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, și un sincer «La mulți ani!»”, a afirmat cu acest prilej senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

„Vă doresc sărbători cu bine, liniște, multă, multă sănătate și «La mulți ani!»”, le-a urat celor prezenți deputatul Viorel Stan. „Este perioada Sărbătorilor și cred că toată lumea, în această perioadă, devine mai bună și iată că și noi am încercat astăzi să facem un gest din suflet, să oferim un sprijin unor oameni. Vreau să urez tuturor Sărbători fericite, multă voie bună acasă, să petreceți cu drag alături de cei dragi și – Doamne, ajută! – să ne revedem să putem face astfel de acțiuni cât mai des. Multă sănătate și «La mulți ani»”, a afirmat deputatul Alexandru Rotaru.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • spin 10 luni

    ma… i/ati pus sa jure ca voteaza psd ? de ca veniti voi cu astea ? de ce nu dezvoltati voi tara asta ca apoi vor fi nevoie de mai putine sacose date , ma va vor vota doar asistatii sociali si senilii , altcineva nu .