Medicul Oana Onu îşi serbează ziua la Babe

Dimensiune text

Marţi, 12 august, medicul radiolog Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, îşi va petrece cea de-a 37-a aniversare alături de soţ şi de prieteni, în munţii Bucegi. Aceasta şi-a propus, în urmă cu foarte mult timp, ca, de ziua ei, să ajungă să vadă Babele şi Sfinxul pentru prima dată în viaţă.

 

La 37 de ani, medicul Oana Onu se consideră o femeie împlinită, se bucură în fiecare zi de familia ei, de cei doi copii, însă în această perioadă este preocupată mai mult de spiritualitate. „Îmi doresc să mă regăsesc, să fiu în perfectă armonie cu eul meu. Am ales această destinaţie pentru ziua mea deoarece sunt o foarte mare iubitoare a muntelui, îl consider sacru şi mi-am dorit foarte mult să văd Babele şi Sfinxul la această aniversare. Am început să plănuiesc această excursie cu luni bune în urmă şi am ales să venim împreună cu alte cunoştinţe, care împărtăşesc aceeaşi pasiune. Cu toţii ne-am propus ca, joi, să ajungem pe Vârful Omu, la cota 2.507 metri. Acesta este unul dintre cele patru puncte de mare energie din ţară, alături de vârful Toaca, muntele Godeanu şi Muntele Mare din Trasilvania, unde am ajuns deja, şi vreau numaidecât să ajung şi acolo. Am lăsat copiii acasă, tocmai pentru a mă putea bucura din plin de aceste momente”, spune medicul Oana Onu.

Chiar dacă este o mare iubitoare a muntelui, Oana Onu a mers, atunci când a avut ocazia, şi la mare, mai mult pentru bucuria copiilor săi.COMENTARII

WORDPRESS: 0