Prima paginăSocialSanatate

Medicii radiologi şi oncologi ocolesc Spitalul Roman

Dimensiune text

Încă de pe 9 mai, medicii radiologi şi oncologi care doreau să lucreze la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman se puteau înscrie la concursurile care urmează a fi organizate pentru ocuparea a două posturi de medic radiolog şi unul de medic oncolog.

Perioada de înscriere ar fi trebuit să se încheie după 15 zile calendaristice, respectiv pe 24 mai, însă aceasta a fost prelungită, având în vedere că nicio persoană nu s-a arătat interesată, până în acest moment, de ocuparea acestor posturi. „Directorul medical, medicul radiolog Oana Onu, a făcut numeroase adrese către colegii dumneaei, prin care îi invita la Roman, să ocupe aceste posturi, însă, până acum, nu a reuşit decât să convingă un singur medic radiolog să vină la Spitalul Roman pentru a face gărzi. În luna iulie, va mai pleca, prin pensionare, un medic de la Radiologie şi vom avea mari probleme cu personalul. Sperăm că vor veni, până la urmă, candidaţi pentru aceste posturi”, a precizat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul general al spitalului.

Persoanele care sunt interesate de aceste posturi pot depune un dosar de înscriere la serviciul RUNOS (Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare), din pavilionul administrativ al spitalului.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mama omida 7 ani

    cred ca mai interesant era un articol de genul ” de ce ocolesc medicii radiologi si oncologi spitalul din roman „?