Medic nou la secția Cardiologie

Dimensiune text

Medicul Victor Firăstrău împarte activitatea secţiei Cardiologie a Spitalului Roman cu medicul cardiolog Alina Ciocan.

Din luna noiembrie, la secţia Cardiologie a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman lucrează un medic nou, care a susţinut examenul de rezidenţiat pe post în urmă cu cinci ani. Este vorba despre medicul specialist cardiolog Alina Ramona Ciocan, originară din Roman. În ultimii ani, ea a lucrat ca medic rezident pe Cardiologie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi.

„La Spitalul Roman am ajuns în urma examenului de rezidenţiat, pe care l-am susţinut la sfârşitul facultăţii. A fost scos la concurs un post pe Cardiologie în anul respectiv şi am dat examen împreună cu alte patru colege. Eu am luat nota cea mai mare şi, prin urmare, am obţinut acest post, urmând să vin să îl ocup la finalul rezidenţiatului. Sunt născută în Roman şi am vrut să mă întorc la mine acasă. Având în vedere că toată familia mea este aici, familia soţului şi copilul meu sunt aici, am preferat să ne stabilim aici în oraş, pentru a fi cât mai aproape de familie”, a afirmat medicul Alina Ciocan.

Mulţi ani de acum înainte, pacienţii care vor veni la Spitalul Roman pentru o consultaţie cardiologică o vor putea găsi şi pe doctoriţa Alina Ciocan, deoarece aceasta nu intenţionează să plece prea curând din oraş. Medicul Alina Ciocan este cel de-al doilea medic din secţia Cardiologie, alături de medicul şef de secţie Victor Firăstrău.COMENTARII

WORDPRESS: 0