Prima paginăAdvertorial

Meciurile de lupte cele mai aşteptate în 2021

Meciurile de lupte cele mai aşteptate în 2021

Dimensiune text

Meciurile de box au atras dintotdeauna publicul şi trebuie să recunoaştem că acest sport de contact a avut de-a lungul timpului exponenţi de marcă precum Cassius Clay, cunoscut sub numele de Muhammad Ali. I se adăugă şi alte nume celebre precum Rocky Marciano, Joe Frazier, George Foreman sau Mike Tyson care nu fac decât să confirme popularitatea acestui sport bărbătesc în toată lumea. Dar unde pariezi? Dacă ești fan sloturi, poţi alege să beneficiezi de eFortuna rotiri gratuite, dar în egală măsură, poţi paria şi pe cele mai aşteptate întâlniri din lumea boxului în anul care tocmai a debutat.

Logan Paul vs Floyd Mayweather

Despre Floyd Mayweather toată lumea ştie că este unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile, care s-a făcut remarcat atât prin meciurile fenomenale pe care le-a câştigat în majoritate prin KO, dar şi prin viaţa extra sportivă care îl aduce constant în atenţia tabloidelor. Acum în vârstă de 40 de ani, într-o formă fizică de invidiat, Floyd a dat curs provocării de a se întâlni în acest an pe ringul de box cu un ilustru necunoscut în lumea boxului, Logan Paul. Acesta este recunoscut ca fiind un creator de conţinut pe You Tube, dar care nu are nici o experienţă în box. Singurul lucru care l-ar putea avantaja în această luptă este statura lui impozantă, care contrastează cu cea a lui Mayweather. Deja casele de pariuri americane îi acordă lui Paul o cotă de 750 în caz de victorie, însă cel mai probabil deznodământ al acestei partide este un la fel de aşteptat KO administrat de către Mayweather chiar în prima repriză a meciului.

Jake Paul vs Ben Askren

Jake Paul are în spate o ascensiune fulminantă datorată aplicaţiei Vine, care i-a adus până la momentul închiderii ei un număr record de vizualizări, de peste 2 MILIARDE. Tranziţia la box a avut loc în anul 2018 când reuşeşte să îl învingă prin KO pe AnEsonGib chiar în primă rundă organizată la 30 ianuarie 2020 în Florida, Miami. Şi pentru că are un frate care este angrenat de asemenea în industria boxului, exemplul pe care acesta i l-a dat l-a făcut boxerul de succes de astăzi, care are milioane de vizualizări şi pe care Mike Tyson l-a numit „Boxerul You Tube”. Anul 2021 îi va aduce un oponent pe măsură, în persoana lui Ben Askren, un profesionist în luptele MMA care are la activ 2 trofee în domeniu. Amator printre altele şi de Wrestling, Ben îşi pune la bătaie toate aceste calităţi sportive în meciul organizat în acest an împotriva lui Jake Paul, considerat a fi înfruntarea anului între 2 sportivi care ştiu ce înseamnă ringul de box.

Jose Canseco vs Billy Football

Jose Canseco este cunoscut mai ales pentru cariera strălucită într-un sport care place maxim americanilor, Baseball. Ajutat de o statură şi un fizic impresionant, Jose îşi face debutul în acest sport încă din anul 1985 înregistrând de-a lungul carierei o serie de performanţe dintre care se remarcă cele 2 titluri de campion cucerite în 1989 şi 2000. În vârstă de 56 de ani, Jose a cochetat şi cu alte sporturi, fiind mândrul deţinător al centurii negre în Taekwondo şi Kung Fu. Aşa se face că meciul sau cu Billy Football este unul aşteptat cu interes, mai ales pentru faptul că numai el are o pregătire în domeniul luptelor de contact. În ceea ce îl priveşte pe Billy Football, acesta nu are experienţă într-un sport de contact, însă are de partea lui de asemenea o statură impozantă. În orice caz, specialiştii dau ca sigură victoria lui Jose Canseco, ba mai mult decât atât o “pronostichează” ca venind în prima repriză printr-un KO.

Lamar Odom vs TBA

Iubitorii de baschet cunosc fără îndoială numele lui Lamar Odom, un jucător care a făcut parte din renumita echipă Los Angeles Lakers. Talentul său înnăscut pentru acest sport a făcut ca echipa să câştige cu ajutorul său 2 titluri mondiale de campioni. Se pare însă că viaţa extrasportivă i-a adus sportivului câteva probleme care s-au reflectat asupra finanţelor acestuia. Aşa se face că acum este dispus să între în ring cu oricine va fi desemnat de către organizatori. Singura certitudine este aceea că în ring nu va intra un profesionist în luptele de contact ci unul care nu are nici o legătură cu asemenea sporturi.

Indiferent de numele acestuia, specialiştii îl dau că învingător sigur pe Lamar, cotele atribuite acestui meci fiind comunicate înainte de începerea evenimentului. Pentru a lămuri lucrurile, TBA este acronimul pentru To Be Announced, o expresie folosită mai ales în serialele TV americane, dar care începe să facă parte din ce în ce mai des şi din lumea sportului.

Aaron Carter vs Justin Bieber

Este posibil ca această luptă să nu se materializeze niciodată, dar Aaron a semnat deja un contract cu promotorul Damon Feldman, cunoscut în lumea boxului, care îi va da dreptul să participe la competiţia care îl are ca şi protagonist pe Lamar Odom. Aaron Carter este un cântăreţ care îşi datorează faima mai ales fratelui său celebru, Nick, cel care face parte din formaţia Backstreet Boys, dar şi aventurilor amoroase cu vedete precum Lindsay Lohan şi Hillary Duff. Nici Justin Bieber nu este cunoscut pentru răbdarea de care dă dovadă, ci mai mult pentru apetenţa sa pentru antrenamente dure în sălile de forţă şi viaţa sa extra muzicală care îi conferă doza de violenţă care să-l pună într-un ring de box.

Este clar că stă bine cu tupeul, Justin provocând la luptă câteva celebrităţi de renume mondial, printre care se număra chiar şi Tom Cruise, celebrităţi care până în acest moment nu au dat curs „invitaţiei” lui Bieber. O luptă Bieber:Carter ar fi una de interes major pentru fanii acestora, dar mai ales pentru contestatarii lor. Cum şi aici banii vorbesc, dacă sumele puse în joc vor fi atractive, nu este exclus să îi întâlnim în ring pe cei doi în următoarele luni ale acestui an. Se pot face predicţii cu privire la câştigătorul acestei întâlniri? Cu siguranţă da, Justin Bieber fiind favoritul la victorie din această înfruntare încă din repriza 1.

Sunt aceste lupte aşteptate în acest an? Cu nerăbdare chiar, s-ar putea concluziona pe bună dreptate, având în vedere numele care se vehiculează. Ceea ce este cu adevărat certitudine este faptul că vei auzi fără doar şi poate despre aceste lupte, le vei putea urmări în direct pe canalele media de marcă din lume şi te vei bucura de aceste evenimente indiferent de deznodământul acestora.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0