Prima paginăSport

Meciuri de verificare pentru echipele CSM Roman

Meciuri de verificare pentru echipele CSM Roman

Dimensiune text

 

 

Pentru pregătirea noului sezon competițional, echipele de handbal și de fotbal ale clubului CSM Roman au disputat, săptămâna trecută, mai multe partide de verificare.

Echipa de handbal a disputat, vineri și sâmbătă, 10 și 11 august, două meciuri de pregătire, ambele în deplasare, în compania echipei Gloria Bistrița, câștigate de bistrițence cu scorul de 30-25, respectiv 28-26. La finalul acestei săptămâni, echipa de handbal CSM Roman va fi gazda Turneului Roman Vodă Mușat, care se va desfășura la Sala Sporturilor din Roman vineri, 17 august, și sâmbătă, 18 august.

Echipa de fotbal CSM Roman a disputat, săptămâna anterioară, două meciuri de verificare, unul miercuri, 8 august, pe teren propriu, împotriva Forestei Suceava, câștigat de oaspeți cu scorul de 2-1, cel de-al doilea în deplasare, sâmbătă, 11 august, la Ceahlăul Piatra Neamț, câștigat de gazde cu scorul de 2-1. Echipa de fotbal CSM Roman va evolua miercuri, 15 august, în faza a doua a Cupei României, în deplasare, de la ora 17.30, în compania echipei de Liga a 4-a Viitorul Liteni, din județul Suceava. În Faza I a Cupei României, sucevenii au trecut de CSM Pașcani cu scorul de 3-0.

 

 

Foto: facebook / CS Gloria 2018 / CSM Roman oficial

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0