Prima paginăEconomie

Maşinile Google Street View se întorc la Roman în acest an

Maşinile Google Street View se întorc la Roman în acest an

Dimensiune text

În acest an, maşinile Google Street View vor fi prezente din nou în România, urmând a actualiza, în următoarele luni, în peste 100 de localități, imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe serviciul Google Maps, au informat reprezentanții Google.

Între localitățile vizate de traseele mașinilor Google Street View, care vor lua imagini din România în perioada martie-octombrie, se numără și municipiul Roman. Ultimele imagini actualizate din Roman în Google Street View, din zona centrală, datează din 2018 – bulevardul Roman Mușat, străzile Bogdan Dragoș, Sucedava și Ștefan cel Mare sau Artera Ocolitoare Vest –, însă cele mai multe imagini din oraș sunt vechi din 2012.

În acest an, maşinile Google Street View vor mai vizita localități din toată ţara, precum Bucureşti, Constanţa, Călăraşi, Ploieşti, Oneşti sau Paşcani, şi până la Sibiu, Cluj, Sighetul Marmaţiei sau Arad. Lista actualizată şi completă a zonelor care vor fi fotografiate de maşinile Street View în România poate fi consultată aici: https://www.google.com/streetview/explore/#sv-headed .

Street View este un serviciu popular oferit de Googlee Maps, disponibil în mai mult de 85 de ţări. În Street View, sunt disponibile imagini la 360° din numeroase locuri ale lumii, fie şosele, oraşe sau monumente istorice, repere culturale. Street View este disponibil în România începând cu 2010, iar acoperirea Street View la nivelul întregii ţări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de kilometri de drumuri, 39 de oraşe şi sute de obiective turistice.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0