Prima paginăActualitateNeamt

Maşini noi pentru IPJ Neamț

Dimensiune text

politiaLa nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, şase autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

„Autospecialele intrate în dotarea IPJ Neamţ sunt prevăzute cu sisteme optico-acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe cele 20 de autospecialele intrate în dotarea IPJ Neamţ în cursul lunii aprilie 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamţ.

politiaDin cele şase autoturisme, două ar urma să ajungă la Roman: unul la Biroul rutier şi unul la secţia de drumuri naţionale şi europene. Maşinile achiziţionate de Ministerul de Interne au costat aproximativ 13.000 de euro fiecare şi au un motor pe benzină de 1.2 TSI şi 90 de cai-putere.

COMENTARII

WORDPRESS: 0