Prima paginăActualitate

Mașini de poliție cu un nou design, în dotarea IPJ Neamț

Mașini de poliție cu un nou design, în dotarea IPJ Neamț

Dimensiune text

 

Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț a fost reînnoit cu 18 autoturisme destinate structurilor de ordine publică și rutieră, în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții, informează IPJ Neamț.

Noile autospeciale – cu noul design adoptat pentru acestea de Poliția Română – urmează a fi repartizate atât structurilor de ordine publică din mediul urban, cât și celor din mediul rural. Astfel, șase vor fi alocate secțiilor de poliție rurală/ posturilor de poliție din localitățile Săbăoani, Borlești, Doljești, Alexandru cel Bun, Poiana Șoimului și Dumbrava Roșie.

De asemenea, alte nouă vor intra în dotarea polițiilor municipale și orășenești, fiind destinate exclusiv misiunilor de patrulare din zona de competență a structurilor de poliție. Totodată, două autoturisme vor fi distribuite Serviciului Rutier, iar o autospecială va fi alocată Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț.

„Toate autoturismele au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigura condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate”, arată reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0