Mașini atacate de colindători în trafic

Mașini atacate de colindători în trafic

Dimensiune text

 

Vineri, 27 decembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către patru persoane cu privire la faptul că au fost opriți în trafic, în localitatea Borca, de către un grup de colindători, informează IPJ Neamț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au detensionat conflictul izbucnit și implicit, au identificat persoanele implicate, pe care le-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Conform IPJ Neamț, din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că în timp ce patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 56 de ani, din Borca și Ilfov, se deplasau cu autoturismele pe DN 17 B, ar fi fost oprite în trafic de către un grup de colindători, moment în care unul dintre aceștia, în vârstă de 24 de ani, ar fi provocat distrugeri la componentele autoturismelor în cauză. De asemenea, acesta ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică și le-ar fi indus atât conducătorilor auto, cât şi pasagerilor, o stare de temere.

În urma documentării activității infracționale, tânărul din Borca a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. La data de 28 decembrie, cel în cauză a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, care a dispus plasarea acestuia sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț împreună cu celelalte forţe ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuții în domeniu vor fi prezenți în locațiile unde se desfășoară manifestări tradiționale cu ocazia sărbătorilor de iarnă și vor lua toate măsurile specifice, conform competențelor legale, față de cei care nu respectă legea”, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0