Prima paginăActualitate

Mașina unui ofițer din Poliția Roman a fost incendiată. Anchetatorii au un cerc de suspecți

Mașina unui ofițer din Poliția Roman a fost incendiată. Anchetatorii au un cerc de suspecți

Dimensiune text

 

 

Autoturismul unui ofițer din cadrul Poliției Municipiului Roman a luat foc, duminică seară, 14 ianuarie. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, concluzia anchetatorilor a fost că mașina a fost incendiată intenționat. Polițiștii au un cerc de suspecți în acest caz.

Duminică seara, la ora 21:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în municipiul Roman, pe strada Tudor Vladimirescu.

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. „În urma evenimentului au ars bancheta din spate şi elementele combustibile din interiorul autoturismului. Din cauza incendiului, autoturismul s-a degradat în proporţie de proporţie de 30%. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost «folosirea intenţionată a sursei de aprindere»”, precizează reprezentanții ISU Neamț.

Poliția are un cerc de suspecți

Autoturismul Opel care a luat foc aparține comisarului Neculai Bodron, șeful Biroului Judiciar din cadrul Poliției Municipiului Roman. „În seara zilei de 14 ianuarie, mai multe echipaje de poliție au intervenit în cazul producerii unui incendiu la un autoturism parcat pe raza municipiului Roman. Imediat a fost lichidat incendiul de specialiștii ISU Neamț și s-a constatat că nu sunt victime omenești. În urma activităților de cercetare la fața locului, polițiștii au stabilit că autoturismul, proprietate personală a unui ofițer de poliție, din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost incendiat intenționat, demarându-se toate investigațiile pentru identificarea autorului. Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, fiind derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. În cauză există un cerc de suspecți și sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și în vederea tragerii la răspundere penală a celor implicați”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

Amenințări pe internet asupra polițistului

Prefectul de Neamț a solicitat verificări și asupra amenințărilor care au fost aduse pe o rețea de socializare, duminică seară, polițistului a cărui mașină a fost incendiată. „Incidentul care s-a produs în municipiul Roman, acolo unde mașina unui ofițer a fost incendiată în seara zilei de duminică, este unul deosebit de grav. Cer tuturor factorilor implicați în derularea anchetei să facă toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificați și trași la răspundere cât mai rapid. Legea trebuie să fie aplicată în aceeaşi măsură și în ceea ce îi privește pe cei care, într-o formă sau alta, proliferează amenințări față de polițiști, jandarmi sau alți reprezentanți ai autorităților. Cer toleranță zero în astfel de cazuri!”, a transmis prefectul județului Neamț, Vasile Panaite.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • mama omida 4 ani

  nu stiu de ce nu mai am incredere in „anchetatori”!!! imi spune mie ceva ca nu au niciun cerc de suspecti si ca totul e un bluf..asigurare de incasat,datorii..

 • ulisesmenarul 4 ani

  Mama omida(e). Transformate-as in fluture si luati-as polenul de pe aripi. Politistul e curat ca lacrima. Are salariu de invidiat. Daca vrea obtine maine credit pentru Q7 !
  Ce asigurare ? Imaginatia ta galopeaza , judecata merge la pas !
  Ai rabdare sa vezi ca acesti infractori vor fi prinsi. Nu este unul singur ! Sunt sigur ca au actionat mai multi. Exista si politisti onesti . Ma oftic ca nu are destul suport din partea serviciilor platite gras din buget. Pacat ! Daca ar avea colegi loiali infractorii ar fi prinsi mult mai repede.
  Dar tie omida iti pute tot. Pentru ca esti un psd-ist …

 • mama omida 4 ani

  smenaru’ tot smenar !! „curat ca lacrima” !! unde ? in Romania?
  au trecut trei zile!! „specialistii” ..”anchetatorii”..ulisesmenaru ? hai ca va bateati cu caramida’n pept ca „infractorul fara bun simt” e ca si prins !!

 • Andreea cu fusul 4 ani

  Eu una n-am mai auzit să existe polițai în vreo țară, în care să fie păziți la rândul lor de alți polițiști, la serviciu, pe stradă, în casă, în restaurante, în sediile lor ultradotate și călduroase ori pe timpul concediilor lor de lux.
  Dacă nu se pot apăra pe ei înseamnă că nu pot apăra nici civilul de rând care le plătește lunar haina și șapca plină de bani.
  Dacă nu sunt în stare să se apere pe ei însăși, și să fie uniți împotriva hoților, atunci să plece acasă și să lase pe alții să facă ordine în societate.
  Ne-am săturat de văicărelile voastre, cu privire la șefi și instituțiile voastre, care vă pun la treabă și bine vă fac, și treceți la muncă la privat, unde nu este așa de cald și bine, nu te plimbi nici cu mașină, nu ai nici benzină și nici așa chenzină.
  Aloooo comandanților…….
  De ce nu faceți publice rezultatele muncii lor, nominal, să vedem și noi câți puturoși plătim pentru statul ori plimbatul degeaba pe banii noștri și acum vor protecție, de la civili și de la armata românească, SRI.
  Mare nerușinare.

 • mama omida 4 ani

  …au trecut 4 zile !

 • mama omida 4 ani

  …au trecut ..cat naiba ? dupa 5 ce vine ?

 • mama omida 4 ani

  …deci revin cu intrebarea : cat o fi fost asigurarea masinii ????

  • ulise 4 ani

   Pe 6 luni sau pe 12 ? Cred ca aproximativ 200 ron pe 6 luni ! HiHi Ha Ha!